dilluns, 22 de gener de 2018

FEM UNA ESTACIÓ METEOROLÒGICA Medi Social 4tL´ Estació Meteorològica

Hola !
Som les periodistes Ainhoa i Àfrica de 4tA,i us volíem explicar que el 20 de desembre de 2017 els alumnes de 4t vem fer una estació meteorològica. Sabeu què és una estació meteorològica?
Es una instal·lació que serveix per mesurar i enregistrar regularment diverses dades del temps. A la classe vam fer un penell que s’utilitza per saber la direcció del vent . Un anemòmetre que serveix per mesurar la velocitat de l’aire. Un termòmetre que la seva utilitat principal és  saber quants graus fa a l’ exterior.Un pluviòmetre que serveix per saber quanta aigua ha caigut quan plou, i per últim vem fer un baròmetre, que serveix per mesurar la pressió atmosfèrica.
Els materials que vem fer servir van ser cinc gots de plàstic petits, un got de plàstic gran, una agulla, un globus, un tros de plastilina, un pal de colors diferents, un tap de bolígraf, un pal finet de fusta, una ampolla petita i una gran d’aigua buida. Amb aquest materials ens va quedar una estació meteorològica molt bonica.
Tenim pensat montar una estació meteorològica al pati amb els aparells ja acabats per mesurar les dades del temps de cada dia i mostrar a la resta de companys el què hem fet.


Periodistes: Ainhoa i Àfrica
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada